Andra

 

kvarnmyra.el@gmail.com

 

070-2966494

 

FB. Kvarnmyra Elektro AB

 

Löpande kampanjer och uppdateringar ser ni på facebook!

Kvarnmyra?

Namnet på den gård där min släkt huserat en längre tid, jag är femte generationen här.

I Roggån 150m till vänster om huset fanns här en gång tre vattenkvarnar, och ängen till höger strax utanför bilden är en sk.myrteg.

Det är myrmark på den delen, utdikad myr helt enkelt.

Kvarnmyra!

 

Gården köpte jag av mormor och morfar, Helge och Rut Andersson 2007. Vi bodde tillsammans nåt år innan de flyttade till Fränsta.

 

 

Efter värnplikten började jag min bana på Timrå Eltekniska AB som skåpbyggare, vi byggde styrutrustningar till värmepumpar, fjärrstyrningar till lok m.m

Jag var även med och installerade, stora växthus samt en villa.

 

Provade i Norge som installatör, efter nästan ett år i Oslo på ett skolbygge började jag på Wifstavarvsfabriken som elektriker/automationstekniker.

Felsökte pappersmaskin men installerade även kontor, renoverade elmotorer och bytte en massa lysrör b.la. Då Wifsta flaggade för nedläggning började jag istället på Korstaverket där jag arbetade som automationstekniker och var med och drifttog avfallspannan.

 

2007 köpte jag gården, flyttade upp och började som eltekniker på Banverket Produktion.

 

Trivdes sådär så jag började istället på EIAB i Sundsvall som montör på Akzo Nobel, Kvissleby. Satt stegar, drog kabel och monterade belysning men installerade även matsal och kontor.

Blev uppsagd för arbetsbrist 2010 och började då som elmontör på Sundsvall Elnät.

Bra arbetsplats och gav mig möjligheten att förverkliga min dröm:

 

Läste in behörigheten 2012-2013 och kör nu eget!!

Jag utgår från Kälen och arbetar längs Ljungandalen mellan Östavall och Sundsvall, Vemdalen med omnejd är också ett område jag verkar i då jag har eget boende på Vemdalsskalet.

 

Materialet handlas hos Selga då de har mest hemma och snabba leveranser. Handlar även på Ahlsell men de har något sämre lagerhållning

 

 

 

 

 

Kontakta mig gärna via mejl, facebook eller telefon. // Marcus!

 

 

 

 

 

 

Samarbetspartners

Samarbetspartners? Kommer här!

  • Ahlsell.
  • Sundsvall Elnät
  • PH Energi
  • Selga
  • DesignLight -belysning

Kvarnmyra gård.

Jag kommer att i mån av tid även kunna erbjuda sågade trävaror i specialdimesion.

Ex., behövs en ny hjärtstock till båten i senväxt myrfura kan jag hugga en lämplig stock och såga i valfri dimesion max 6,5m lång. Björkplank? Albrädor till finsnickeri?

Länkar.

Kommer här att länka till intressanta sidor.

 

www.ahlsell.se El, avlopp, VVS, ventilation och verktyg/maskiner. Surfa in och se deras produkter vilka jag på kort varsel kan ta hem.

 

www.24volt.eu För dig som funderar på småskalig energiproduktion finns här forum att ställa frågor i samt webbshop.

 

www.phenergi.se Värmepumpar samt energideklarationer, Pekka löser problemen!

www.selga.se/sundsvall Ren elgrossist som har bra service och bra produkter. Snabba leveranser och stort lager hemma.

Och en jäkla bra personal!

 

www.designlight.se

Designlight är ett svenskt företag som säljer det senaste inom belysning. Deras hemsida har ett praktiskt beräkningsprogram där du anger typ av rum samt dess storlek och du får därefter förslag på armaturer, antal samt tillbehör som typ av dimmer, drivdon mm.

 

Kontakta mig då du valt belysning så beställer jag hem och monterar, eller så hör du av dig så kommer vi fram till en lösning tillsammans.

Copyright © All Rights Reserved

https://docs.google.com/viewer?attid=0.2&pid=gmail&thid=13fadbefb478c15a&url=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26ik%3Df1eee17674%26view%3Datt%26th%3D13fadbefb478c15a%26attid%3D0.2%26disp%3Dsafe%26zw&docid=d7f687aec2fe893f5c34deea1d6b0bde%7C75b76016ab312c0f03b9d53d2b2e5d00&a=bi&pagenumber=1&w=800